Nieuws Blog

  • Cloudopslag via STRATO HiDrive biedt talloze (veiligheids)voordelen

   Bang voor gegevensverlies? Met een goedkoop abonnement bij de online opslagdienst STRATO HiDrive van de bekende Duitse provider verdwijnen in één klap al je digitale zorgen. Maak online back-ups van je voltallige foto- en videoverzameling, zodat je deze waardevolle data gegarandeerd nooit kwijtraakt. Een geruststellende gedachte! Hoog tijd voor een nadere kennismaking

  • Verhuisbericht: Computertotaal.nl wordt ID.nl

   We vallen meteen maar met de deur in huis: Computertotaal.nl verhuist binnenkort naar ID.nl. Het tijdschrift Computer!Totaal blijft verschijnen zoals je dat gewend bent, alleen onze site wordt opgenomen in onze nieuwe platform ID.nl. Met alle inhoud zoals je die van ons gewend bent.

  • Foto bewerken? Tips voor 22 gratis programma's

   Wil je foto's bewerken, dan heb je niet per definitie een duur programma nodig als Photoshop. Er zijn veel gratis alternatieven waarmee je aan de slag kunt. Wij zetten de beste programma's op een rij.

  • Zo kun je de Microsoft Office-productcode vinden

   Probeer je Office te installeren of te activeren, dan heb je in veel gevallen een Microsoft Office-productcode nodig. Daarmee heb je toegang tot alle functies van de bekende kantoorsoftware. Ben je je code vergeten en weet je niet waar je die kunt vinden? Wij helpen je een handje vooruit.

  • Op deze plekken kun je gratis muziek downloaden

   Veel streamingdiensten bieden de mogelijkheid aan om offline naar muziek te luisteren. Toch wil je soms liever zelf nummers kunnen downloaden als mp3-bestand. Diverse websites bieden dit legaal en gratis aan.

  • Op deze manieren kun je grote bestanden versturen

   Wil je grote bestanden versturen, dan kan dat niet altijd via de mail. Gelukkig zijn er diverse online tools als WeTransfer en DropSend die dit mogelijk maken.

  • Windows-wachtwoord vergeten? Dit kun je doen

   Het zal je maar gebeuren. Je hebt Windows op een tweede pc geïnstalleerd, een tijdlang niet meer gebruikt en nu ben je je Windows 10- of Windows 11-wachtwoord vergeten. Op zich niet onoverkomelijk, maar het wordt spannender als het om je enige administrator-account gaat. Gelukkig zijn er ook dan nog mogelijkheden. We gaan eens kijken hoe we dit probleem kunnen oplossen.

  • De 14 beste streaming-apps voor Android en iOS

   Er zijn zoveel apps om films en series mee te streamen, dat je mogelijk door de bomen het bos niet meer ziet. Kijken wanneer het jou uitkomt: Dit zijn de beste streaming-apps voor Android en iOS.

  • Zo maak je je pc weer stil en koel

   Naarmate de jaren verstrijken, zul je merken dat je pc iets langzamer wordt en wat meer geluid begint te maken. Onder meer een gebrek aan koeling kan ervoor zorgen dat je pc lawaai maakt. Hoe krijg je je pc weer stil?

  • Zo kunnen anderen je Chromecast niet meer bedienen

   Iedereen die verbonden is aan jouw wifi-netwerk, heeft in principe toegang tot je Chromecast. Dat is vrij vervelend als je wilt voorkomen dat gasten het streamingapparaatje gaan bedienen. Hier laten we zien hoe je kunt voorkomen dat anderen via notificaties je Chromecast kunnen bedienen.